PERFEKT CHIPTUNING TIL
LEASEDE BILER

Chiptuning perfekt til leasede biler

Og du kan tage chippen med når du skifter leasingaftale!

Ingen ændringer på ECU, ingen klip af ledninger. Alt er click&connect og installeres på 10 minutter i motorrummet. Chippen er programmeret når du får den, og alt fra ledninger til strips er i kassen. Et komplet kit lige til at montere.

RaceChip giver dig mere kræft og bedre brændstoføkonomi ved at udnytte potentialet, som din motor har. Det er en sikker måde at chiptune på, da der ikke foretages et reelt indgreb på selve motoren. Det er en boks, som bliver sat i mellem 1-2 stik, og det medfølgende ledningsnet er tilpasset præcist din motor. Du får altså nemt og hurtigt en løsning, som giver mere køreglæde i dagligdagen.

Vi anbefaler selvfølgelig altid at spørge leasingselskabet om det er i orden, men skulle du være rebel af natur, så vil monteringen ikke efterlade sig mange spor.

Designet på en bil som din!

Din bil skal ikke på rullefelt eller "opereres". Du får en boks, der er kodet udfra en tilkørt bil, som den du selv har med samme motor. Filen justeres og chippen kan selv tage højde for småændringer fra motor til motor.

Når du afleverer din leasede bil tilbage, piller du din chiptuning af, klikker de originale stik sammen igen, og voila - alt er originalt igen. Chippen kan omprogrammeres, og følger gratis med på RaceChip GT og RaceChip GTS, men måske skal der bruges en ny ledning. De koster dog ingen formue.

Hvis du vælger din chip med App-styring kan du via din smartphone indstille din bil til det setup du ønsker. Tre programmer indstilles nemt - ECO, Sport & Race! Med App-styring kan du også få opdateringer direkte!

Individuel optimering til over 3.000 køretøjer!

RaceChip er eksperten indenfor elektronisk optimering!

Vi tilbyder chiptuning og optimering til utallige fabrikanter og modeller med software på vores chip, som er blevet programmeret til at passe til hver individuel motor. Vores portfolie indeholder omkring 60 fabrikater og over 3.000 køretøjer.

Find en chip til din bil nu!

Over 2.000 forhandlere!

Vores netværk gør vores produkter tilgængelige globalt.I 2010 begyndte vi at sprede os i Europa - og i dag er vi tilgengængelige over det hele. Fra Tysklands Swabian Alb region - bilindustriens svar på Silicon Valley - til en global spiller på blot få år!

Det lykkedes kun med vores passion, kundetilfredshed og innovative produkter.

Kunne du tænke dig at sælge RaceChip i din forretning? Kontakt os!

RaceChip skaber køreglæde i 135 lande!

For få år siden var det en drøm langt væk. I dag er der over 500.000 aktive RaceChips på vejene! Og som før nævnt stiger dette med 100.000 om året - det er en vækst der er værd at føle på!

På meget kort tid har bilentusiaster fra hele verden været imponeret over vores performance-skabende produkter. Og de er "Made in Germany"! RaceChip er en succesfuld virksomhed fra det sydtyske, og som med stolthed og tysk ingeniørkunst har skabt en række markedsledende produkter.