SÅDAN FOREGÅR
RACECHIP MONTERING

Montering af RaceChip

Det er nemt og tager ofte kun 10-15 minutter.

I og med at RaceChip er et komplet kit, som er klar til montering, skal du hverken klippe ledninger, lodde, programmere ... alt det er der styr på! Du skal typisk pille 1-2 stik af, og sætte det medfølgende kabel imellem.

 • Monteres på ~15 minutter
 • Montering uden værktøj
 • Placeres i motorrum
 • Nem App via Bluetooth (tilvalg)
 • Vi printer også en guide, som i de fleste tilfælde er specifikt til montering af RaceChip på din bil. Derudover forsøger vi altid at give den bedst mulige support - såvidt muligt også på skæve tidspunkter.

  Montering på en VW Passat (B8) 2.0 TDI

  OBS! Der er beskrivelse på billeder på større skærme/tablets/computere.

  Designet på en bil som din!

  Din bil skal ikke på rullefelt eller "opereres". Du får en boks, der er kodet udfra en tilkørt bil, som den du selv har med samme motor. Filen justeres og chippen kan selv tage højde for småændringer fra motor til motor.

  Når du afleverer din leasede bil tilbage, piller du din chiptuning af, klikker de originale stik sammen igen, og voila - alt er originalt igen. Chippen kan omprogrammeres, og følger gratis med på RaceChip GT og RaceChip GTS, men måske skal der bruges en ny ledning. De koster dog ingen formue.

  Du kan slå den fra når som helst

  Du kan nemt afinstallere din RaceChip! Enten kan den slukkes via vores app (kræver at der er installeret RaceChip RS + APP, RaceChip GTS + APP eller RaceChip GTS Black + APP), eller ved hjælp af den "plug", der sidder på ledningsnettet da du pakkede den ud. Det tager få sekunder, og så kører din bil helt originalt igen.

  Individuel optimering til over 3.000 køretøjer!

  RaceChip er eksperten indenfor elektronisk optimering!

  Vi tilbyder chiptuning og optimering til utallige fabrikanter og modeller med software på vores chip, som er blevet programmeret til at passe til hver individuel motor. Vores portfolie indeholder omkring 60 fabrikater og over 3.000 køretøjer.

  Find en chip til din bil nu!

  Over 2.000 forhandlere!

  Vores netværk gør vores produkter tilgængelige globalt.  I 2010 begyndte vi at sprede os i Europa - og i dag er vi tilgengængelige over det hele. Fra Tysklands Swabian Alb region - bilindustriens svar på Silicon Valley - til en global spiller på blot få år!

  Det lykkedes kun med vores passion, kundetilfredshed og innovative produkter.

  Kunne du tænke dig at sælge RaceChip i din forretning? Kontakt os!

  RaceChip skaber køreglæde i 135 lande!

  For få år siden var det en drøm langt væk. I dag er der over 500.000 aktive RaceChips på vejene! Og som før nævnt stiger dette med 100.000 om året - det er en vækst der er værd at føle på!

  På meget kort tid har bilentusiaster fra hele verden været imponeret over vores performance-skabende produkter. Og de er "Made in Germany"! RaceChip er en succesfuld virksomhed fra det sydtyske, og som med stolthed og tysk ingeniørkunst har skabt en række markedsledende produkter.