PRODUCERET I TYSKLAND
FIRMAET BAG

Oplev chiptuning fra RaceChip!

Vores team udvikler unikke produkter til dig.

Designet, udviklet og produceret i Tyskland! Den kvalitet man forventer!

I 2008 gjorde Manuel Götz sin passion til sin karriere: RaceChip blev født. Siden der har et kontinuerligt voksende team af bil-entusiaster og teknik-nørder med passion, udviklet og sammensat et innovativt produkt, som giver dig - vores kunde - den bedste køreoplevelse på en nem og sikker måde.

Kræfter, dynamik og innovation er vores prioriteringer, og med vores teknologiske ekspertise, kombineret med vores vilje til at se og udvikle nye mtoder, er vi i stand til at garanteret et sofistikeret produkt, og absolut kundetilfredshed.

100.000 nye RaceChip entusiaster - hvert år!

Hos RaceChip internationalt - og her i Danmark - placerer vi vores fokus på vores kunder og deres køreglæde. Det er det der definerer vores arbejde. Ydermere styrker det os i at udvikle og producere nye, innovative og unikke produkter.

Antallet af nye entusiastiske RaceChip ejere stiger hvert år, hvilket for os er den ultimative motivation og belønning for vores arbejde. I 2020 kom der over 100.000 nye RaceChip kunder i hus!

Vidste du i øvrigt at du i langt de fleste tilfælde kan rykke din RaceChip med til din næste bil?
Det kræver maksimalt et nyt kabel, og et øjeblik hos os - så skifter vi din software!

Individuel optimering til over 3.000 køretøjer!

RaceChip er eksperten indenfor elektronisk optimering!

Vi tilbyder chiptuning og optimering til utallige fabrikanter og modeller med software på vores chip, som er blevet programmeret til at passe til hver individuel motor. Vores portfolie indeholder omkring 60 fabrikater og over 3.000 køretøjer.

Find en chip til din bil nu!

Over 2.000 forhandlere!

Vores netværk gør vores produkter tilgængelige globalt.I 2010 begyndte vi at sprede os i Europa - og i dag er vi tilgængelige over det hele. Fra Tysklands Swabian Alb region - bilindustriens svar på Silicon Valley - til en global spiller på blot få år!

Det lykkedes kun med vores passion, kundetilfredshed og innovative produkter.

Kunne du tænke dig at sælge RaceChip i din forretning? Kontakt os!

RaceChip skaber køreglæde i 135 lande!

For få år siden var det en drøm langt væk. I dag er der over 500.000 aktive RaceChips på vejene! Og som før nævnt stiger dette med 100.000 om året - det er en vækst der er værd at føle på!

På meget kort tid har bilentusiaster fra hele verden været imponeret over vores performance-skabende produkter. Og de er "Made in Germany"! RaceChip er en succesfuld virksomhed fra det sydtyske, og som med stolthed og tysk ingeniørkunst har skabt en række markedsledende produkter.